sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Tästä se lähtee





Aloittelen tässä blogiani. Näitähän on kaikilla joten kyllä mullakin pitää olla!

Ensi viikolla alkaa jälleen ikoninmaalaus. Kyllä on ollut jo ikävä siveltimiä kun ollut reilun kuukauden mittainen joulutauko. Uusi ikonimalli on vielä hakusessa mutta eiköhän sekin tästä aukena pikkuhiljaa.

Aamulla tuli reippailtua sauvakävelyllä tunnin lenkki, konvehtirasiat pitää saada pois jenkkakahvoilta.

Lintulaudalla kävi tänään paljon väkeä, oli tinttejä erilaisia, varpusia ja tikkakin kävi talimakkaraa hakkaamassa. Lintuja on ruokittu ahkerasti marraskuulta. Tarjolla on ollut kuorittuja auringonkukansiemeniä, rasvasiemenrouhetta (saa kaupasta valmiina) pähkinöitä ja talimakkaroita. Viisastuneena viime talvesta ruokimme tänä vuonna kuorituilla auringonkukansiemenillä koska tintti joutuu käyttämään paljon enemmän energiaa siemenen kuorimiseen ja se saattaa olla kohtalokasta kovilla pakkasilla. Lintuja on myös hauska katsella. Valtakunnallinen pihabongaus on jälleen 30.1. - 31.1.2010. Katso lisää http://www.birdlife.fi/




Illalla tuli telkusta Purtavaa Pohjolasta FST5:ltä, hyvä ruokaohjelma - valitettavasti ruotsinkielinen mutta tekstitetty suomeksi, toimittajat Matias ja Mikael ovat todella hyviä. Suosittelen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti