sunnuntai 1. elokuuta 2010

Kilke

Nyt parhaillaan on menossa Finnjamboree Kilke, eli suuri partioleiri Evon metsissä Hämeenlinnassa. Leirillä tehdään siis muutakin kuin veistellään, nukutaan teltassa ja "hukutaan metsään" ja vaelletaan. Ei väärä käsitys, partio on paljon muutakin. Kilke leiri on kuin pieni kaupunki, kaikki palvelut, leirikauppa, sairaala, posti (oma leima!). Harrastaa voi kaikenlaista, ohessa muutama kuva - kannattaa katsoa Kilkkeen sivut, todella mielenkiintoinen leiri. Käväse sivuilla http://www.kilke.fi/
Pitää aina oikoa ihmisten käsityksiä partiosta, koska se käsittää todella paljon erilaista muuta harrastetoimintaa. Sopis varmaan jumppahiirillekin jotka käy hikisalilla muita nuuskimassa, mene sinäkin partioon, on muuten paljon halvempikin ja terveellisempi harrastus.
ILMAPALLOKÄVELYÄ JÄRVELLÄ
SEPÄN HOMMIAKIN PÄÄSET PARTIOLEIRILLÄ KOKEILEMAAN

iltanuotio ja ohjelma vähän toista, mitä tiedotusvälineet antaa ymmärtää, ei siellä lauleta vaan ja soiteta kitaraa, vaan ohjelma on todella monipuolista. Leireillä vierailee tunnettuja julkkuja ja muusikkoja, missä muualla niitä tapaisit?

NÄKKÄRIÄ KULUU


PALVELUT TOIMIVAT METSÄSSÄKIN
Siis haloo, partio on muutakin kun...
Vähän helpotti kun sai avautua, ottaa pannuu väärät luulot eli ne puhuu jotka ei mistään mitään tiedä piste.
NÄIN MATKATAAN LEIRILLE NYKYPÄIVÄNÄ

- kuvat Kilke-sivulta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti