sunnuntai 2. syyskuuta 2012

vielä on kesää...

Pelargonia vielä upeina, osa vasta aloittaa kukintansa, valkoinenkin täynnä nuppuja, täytyy vaan olla tarkkana ettei pakkanen pane niitä salaa;)

Lobeliakin kukkii vielä mikä on ihme, se kun ei kovin kauaa kesälläkään kestä vaikka kuinka kastelisi, tahtoo kuivua vaan, tämä yksilö tykkää "tuolissaan istua".

Näitä riittää kiitettävästi vieläkin ja hyttysiä on edelleen ja kärpäsiä...

Kutimista syntyneitä viime viikkoina kaulureita langan lopuista. Tässä kesäkukkaa Novitaa vihreää ja keltaista, korkea kauluri talvea varten.

Tämä on puuvillaa ja akrylia, ei siis kutita lainkaan, ihana punainen. Kuva ei anna oikeutta värille, väri on oikeastaan oranssin-neopunainen eli erittäin kirkas, sopii hirvimetsälle:)
Tässä vähän pistineuletta, sopii hyvin syksyn harmauteen siksi tämän värin valitsin. Löytyi kaupan alelaarista 2 eeron kerähintaan.
 
Oltiin aamulla kuntosalissa, työpaikkalla on sellainen, hyvä siis. Toista tuntia vierähti pyöräillen, soudellen ja lihaksia rääkäten. Hiki tuli ja perslihakset jäykkinä! Eilen aamullakin käytiin tarkastamassa paikat ja heti jäätiin koukkuun. Hyvä olo ja jalkakin nousee paremmin. Uni tuli eilen todella HYVIN. Varmaan tänäänkin Matti heittää hiekat aikas pikaseen. Mutta ensi tarttee vahdata telkusta Suami-Ruatti ottelu ja Neiti Marplen murhat perään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti